Cohousing BoGard aan de Brugse groene rand

€ 378.000 |

Te koop |

Heidelbergstraat 67, 8200 Brugge

Terug naar overzicht

Omschrijving

BoGard is een nieuwe bruisende woonplek in het groen aan de Brugse rand. Het cohousingproject is het toonbeeld van futureproof wonen waar een wonderlijke samenvloeiing van hoog woonkwaliteit, groen en elegante architectuur ontstaat door slim ruimtegebruik. Een eengezinswoning wordt omgevormd tot een unieke woonbuurt voor meerdere gezinnen. BoGard bestaat uit 3 appartementen en 3 tuinwoningen en talrijke collectieve ruimtes. De uitgestrekte tuin van 2.000 m2 is het kroonjuweel van het geheel.

BoGard is een cohousingproject en is voor én door de bewoners. In het traject krijg jij de kans om over jouw eigen woonplek en de omgeving te dromen, uit te denken, te plannen en te bouwen. Hiermee richt deze ontwikkeling zijn blik naar de toekomst door de beschikbare ruimtes slim aan te wenden, compact te bouwen en alle groen te behouden. Cohousing levert een fijne sociale mix op en wekt een werkelijk buurtgevoel op waar buren elkaar echt kennen.

De collectieve ruimtes geven plaats aan functies waar niet elke dag in de privéwoning nood aan is. In BoGard bestaan deze ruimtes uit een polyvalente ruimte met een open keuken en de uitgestrekte tuin. Dankzij deze collectieve ruimtes ontstaan unieke ontmoetingen en onvergetelijke herinneringen.

Door de tuin kom je thuis in stijl en in het groen. Je geniet van de zon, spreekt af met buren en vrienden, je kinderen maken nieuwe vrienden of je organiseert een gezellige barbecue. Verder is het de ideale sport- en speelplek. Wat je ook doet, steeds ben je in de natuur, omgeven door rust en groen.

De architectuur schept een unieke woonomgeving voor bewoners die sociaal contact belangrijk vinden. Alle leeftijden helpen elkaar vooruit. BoGard biedt een thuis voor alle generaties.

Nog één woning beschikbaar

Woning 5 is de laatste beschikbare woning in dit cohousingproject. De tuinwoning is achteraan de site gelegen. De privéwoning is uitgerust met een eigen leefruimte, een keuken, 2 slaapkamer(s) en een badkamer. Bovendien beschikt de woning over zijn eigen buitenruimte: een tuin met een terras. Dankzij het cohousingtraject heb je de volledige keuzevrijheid hoe jij jouw woning indeelt, afwerkt en inricht. Privacy is een belangrijke basiswaarde in dit project: jouw eigen plek waar jij je thuis zal voelen. De woning zal een grote leefkwaliteit hebben dankzij de directe relatie tot de tuin, het natuurgebied en de collectieve plekken.

Duurzame ambities

Het woonproject BoGard en het architectenbureau Groep III, de ontwerpers van het masterplan, hebben de ambitie om energiezuinig te wonen. Deze ambitie willen ze verwezenlijken met slimme energie-oplossingen. Zonnepanelen en doorgedreven isoleren volgens de BEN-normen is reeds geïntegreerd in het ontwerp. Verder is de wens om de woningen en de collectieve ruimte te verwarmen met warmtepompen.

Dankzij deze ambitie heb jij als bewoner een duurzamer en hoger wooncomfort, een lage impact op jouw leefomgeving en bovenal een lage energiefactuur.

De ligging

BoGard heeft een voortreffelijke ligging in Sint-Michiels, tussen het Brugs stadscentrum en Oostkamp. Hierdoor zijn heel wat verplaatsingen te voet en met de fiets mogelijk. Bovendien zijn alle invalswegen op een korte afstand gelegen. BoGard is omgeven door een prachtige landschappelijke omgeving. Vlak achter het woonproject ligt het natuurgebied de Wulgenbroeken, een bloemrijk grasland waar een fietspad doorheen kruist. Talrijke bossen zoals het Tillegembos en het Kasteeldomein van Loppem vullen het buitengewone plaatje naadloos aan.

Documenten

Epc

 • E-peil E0 - e30
 • Epb-bouw In opmaak
 • Hernieuwbare energie Zonnepanelen per unit

Bebouwing

 • Aanbod 3 appartementen - 3 tuinwoningen
 • Woonoppervlakte woning 5 108 m2
 • Tuinoppervlakte woning 5 12 m2
 • Terrasoppervlakte woning 5 11 m2
 • Oppervlakte collectieve tuin 2.000 m2
 • Oppervlakte collectieve binnenruimte 50 m2
 • Tuin- en terrasoriëntatie Zuid-zuidwest

Comfort

 • Slaapkamers woning 5 2
 • Badkamers woning 5 1
 • Parkeerplaatsen Ja
 • Fietsenberging Ja
 • Lift Ja

Ruimtelijke ordening

 • Stedenbouwkundige bestemming Woongebieden
 • Overstromingsgevoelig Nee

Foto's

Ligging

Plan een bezoek

Vul het formulier in om een bezoek aan te vragen. Wij contacteren jou om een datum af te spreken.

Jouw makelaar

Dries vastgoedmakelaar Brugge EGEN klein

Dries Craeye

Vastgoedmakelaar

0492 86 96 74

dries@egenrealty.be

Niet gevonden wat je zocht?

Neem ons mee naar jouw droomwoning.

Vertel ons meer over jouw droomwoning, waar je naar op zoek bent en wat belangrijk voor jou is. Voor ons handig om te weten: de ligging, het aantal slaapkamers en jouw aankoopbudget.

Vul het woonwensenformulier in en wij vinden het voor jou.

het woonwensenformulier
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Voorkeuren