EGEN, uitgesproken als [eːgən], is het Deens woord voor eigen. Wonen is jouw identiteit. Jouw huis vertelt wie je bent, waar je voor staat, wat je ambities zijn. EGEN zet jouw verhaal centraal in alles wat we doen.

Dries,

vastgoedmakelaar & cofounder

Zijn passie voor vastgoed, toekomstgericht wonen en ondernemingszin brachten hem tot het opstarten van EGEN.

Hij heeft al enkele jaren als vastgoedmakelaar op de teller. Ook zijn kennis over duurzaam wonen ontwikkelde hij al tijdens zijn scriptie over Benoveren.

Bij Dries kan je onder andere terecht voor al jouw vastgoedvragen, woonwensen en het verkopen van jouw woning.
Hij staat elke dag met plezier klaar om alle kopers en verkopers verder te helpen en tot een mooi resultaat te komen.

Dries vastgoedmakelaar Brugge EGEN klein
Dries vastgoedmakelaar Brugge EGEN 3 min

Duurzaam wonen neemt aan belang toe. Met EGEN wil ik hieromtrent gerichte professionele begeleiding bieden aan koper en verkoper.

— Dries, cofounder

Laura,

de vrouw achter de schermen & cofounder

Haar passie voor toekomstgericht wonen, de glimlach van de klant en duurzaam ondernemen brachten haar tot het opstarten van EGEN.

Ze hoopt met EGEN een frisse wind door vastgoedland te laten waaien waarbij vertrouwen, persoonlijke begeleiding en een onvergetelijke beleving centraal staan.

Laura verzorgt met veel liefde onze sociale media kanalen en nieuwsbrieven. Ook achter de schermen leidt ze alles in goede banen van de cijfertjes tot de algemene organisatie van ons nieuw kantoor.

Laura vastgoedmakelaar cofounder Brugge EGEN min

waardering.

Altijd oog voor langdurige samenwerkingen

en jouw verhaal centraal in alles wat we doen.

proactief.

Ondernemend en krachtdadig met het beste resultaat als doel.

innovatief.

Toekomstgerichte woningen verkopen we met onze toekomstgerichte aanpak.

passie.

Wij eten, drinken en ademen (het verkopen van) futureproof vastgoed.

Bij EGEN verkopen we een woning met haar verhaal van vandaag én van morgen. Zo weet je als koper perfect waar je aan toe bent. Dat schept nog meer vertrouwen in je belangrijke aankoop.

— Laura, cofounder
Woonboetiek vastgoedkantoor Brugge Oostkamp EGEN min

Bij ons draait alles om de juiste energie.

Deze woorden zetten de juiste toon over wie we zijn en wat je mag verwachten.

Wonen heeft een aanzienlijk aandeel – zo’n 30% - in de uitstoot van de Belg, die drastisch omlaag moet. Wie klaar wil zijn voor het wonen in 2030, of zelfs 2050, investeert vandaag in een woning met een zo laag mogelijke EPC-score. Deze investering verdient een extra woordje uitleg van de makelaar die de expertise in futureproof wonen heeft.

Het zijn niet alleen de energetische kenmerken van jouw woning waar we op doelen. Je (ver)koopt niet elke dag een woning. Daarom streven we naar een proactieve en juiste energie tussen onze aanpak en jouw woning. Tussen jou en ons. We begeleiden je graag in vertrouwen en met onze expertise. Een fijne beleving voor alle partijen met het beste resultaat als uitkomst. We hanteren een klare en doeltreffende methode, waarbij jij op elk moment weet wat er gebeurt en wat gepland staat. We zorgen voor een zorgeloos (ver)kooptraject en een mijlpaal om nooit te vergeten.

In onze woonboetiek heb je het gevoel dat je thuiskomt, eerder dan in een kantoorruimte. Thuis komen en jezelf zijn bij EGEN, dat vinden wij erg belangrijk.

We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten. De bonen zijn gemalen, de koffie staat klaar.


Onze openingsuren:
maandag & vrijdag: 9:00 -12:00
dinsdag & donderdag: 13:00-18:00
woensdag & zaterdag: op afspraak
andere momenten op afspraak
gesloten op zondag en feestdagen

EGEN

Albrecht Rodenbachstraat 2, Oostkamp

Overtuigd?

Hoe kunnen we jou helpen?

Hecht je veel waarde aan een eerlijke en persoonlijke begeleiding, expertise en een zorgeloos verkoopproces? Met een proactieve never give up-mentaliteit? Goed nieuws, wij ook!


Wens je meer informatie over onze werking of wil je onze samenwerking opstarten?

contacteer ons